Cum să obțineți un împrumut fără certificate și fidejusor ?

Actualele centre de creditare oferă clienților săi cele mai bune condiții pentru credite. Una dintre cele mai avantajoase este de creditare, fără a colecta un număr mare de documente și certificate, precum și aceleași împrumuturi fără garanții.
Compania Simplu Credit oferă înregistrarea cererilor de împrumut online în doar câțiva pași:

 • Completați o cerere pe site;
 • Faceți clic pe butonul Confirmare trimitere;
 • Obține o decizie cu privire la cererea în cel mai scurt timp;

 • Asta e tot credit, fără certificate și garanții!

  Care sunt avantajele împrumutului online Simplu Credit?

  În primul rând, atunci când se aplică la banca o cererea obișnuită de împrumut, această procedură durează o cantitate mare de timp, colectarea de numeroase certificate și documente, prezența garanți și așa mai departe. Prin emiterea unei cereri online, veți avea nevoie doar de un pașaport, ale cărui date sunt introduse în cerere și nu durează mai mult de 3 minute. Nici un certificat de venituri și disponibilitatea de proprietate pentru a oferi nu este necesară și, desigur, nu veți căuta persoana care va fi garant dumneavoastră. Credit-online se eliberează fără garanție!

  În al doilea rând, on-line creditare se face absolut în orice moment al zilei. Nu sunteți legat de programul de lucru al companiei și puteți alege un timp convenabil pentru dvs. pentru a face o cerere. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie doar de Internet și orice obiect gadget;

  În al treilea rând, prin emiterea unui împrumut bancar, puteți solicita informații despre rudele dvs. Maximul pe care îl putem cere în cazuri rare este numărul de telefon. Credit-online funcționează în condiții confidențiale și nu solicită date suplimentare, nu necesită prezența garanției și a certificatelor inutile.

  On-line de creditare Simplu Credit, oferă numai cele mai bune condiții, soluții rapide de aplicare, modalități simple și ușor de înțeles de rambursare, aprobare fără certificate, garanții și informații suplimentare.

Împrumut online în Moldova
Credit Rapid
Credit Rapid