Credit online

Credit onlineIn Moldova este simplificata procedura completarii cererii online in privinta creditului fara certificate adaugatoare si persoane garant.
Acces la internet si buletinul de identitate – este deajuns. Managerul companiei ia legatura cu dumnevoastra. Online, nu inseamna credit cu transfer la card.
In orice caz este necesara prezenta dumneavoastra in oficiul compnaiei in or. Edinet, Mun. Chisinau sau Mun.Balti pentru semnarea contractului si eliberarea mijloacelor financiare.
Simplu Credit va ofera opurtunitatea de a pretinde in cererea online la suma care nu depaseste 20000 mii lei.
Pentru clientii, care, isi pretuiesc timpul personal si reduc timpul de operare a cererii pentru managerii companiei, Simplu Credit a pregatit o surpriza placuta.
In cazul cererii online, prin intermediul internetului, aveti garantat o reducere in marime de 5%.
Dorim sa evidentiem, reducerea este temporara, informatia actuala o puteti accesa pe pagina web principala a compnaniei Simplu Credit, mai sus de calculatorul de credite.
Mereu depunem efort pentru a elabora propuneri noi privind reducerile si beneficiile oferite de catre companie pentru debitorii sai.

Cum puteti beneficia de o cerere online la Simplu Credit

  • Dobinda – informatia actuala o puteti primi folosind calculatorul de credit pe pagina web sau luind legatura cu managerul compnaiei Simplu Credit
  • Termenul – de la 1 pina la 31 de zile
  • Suma – de la 1000 pina la 20000 mii lei.
  • Comisionul de analizare a cererii – 0
  • Comisionul de rambursare anticipata – 0

Benefeciind de un credit dumnevoastra nu achitati taxe si comisioane adaugatoare.

Cerintele fata de debitori:

  • Virsta de la 18 ani <
  • Buletin de indentitate a Republicii Moldova
Împrumut online în Moldova
Credit Rapid
Credit Rapid