Dragi clienți! Vă informăm că acum compania Simplu Credit ofera posibilitatea de a plăti împrumutul mai ușor și mai rapid folosind un card bancar sau un portofel de internet, vizitând site-ul nostru oficial sau site-ul oplata.md, unde puteți alege „Rambursarea împrumutului” și din listă propusă să găsiți sigla companiei noastre.La fel puteți plăti și la […]

Cum să obțineți un împrumut fără certificate și fidejusor ?

On-line de creditare Simplu Credit, oferă numai cele mai bune condiții, soluții rapide de aplicare, modalități simple și ușor de înțeles de rambursare, aprobare fără certificate, garanții și informații suplimentare.

Cit ar trebui sa cadonam la Ziua de nastere in RM ?

Cadou la ziua de nastere – un lucru pur personal. O persoană apropiată poate cadona ceea ce un prieten nu își poate permite și, cu atât mai mult, doar un prieten sau un coleg. Opțiunea universală este un cadou banesc.

Credit pentru studenti

Timpul studenților nu este doar una dintre cele mai frumoase perioade din viață, ci și un pas foarte important de a intra în viața adultă reală. Obținerea de educație este fundamentul pentru punerea în aplicare în continuare de sine în lume.

Credit online

In Moldova este simplificata procedura completarii cererii online in privinta creditului fara certficate adaugatoare si persoane garant.
Acces la internet si buletinul de identitate – este deajuns.

Credit Rapid
Credit Rapid