Despre noi în presă

Organizatie de credit nebancara «CreditMarket» cu numele de «SimpluCredit» are conditii avantajoase la solutionarea problemelor finanaciare. Cu un promocod special doar pentru cititorii ziarului «СП» puteti sa mai primiti o reducere speciala.

Cine si ce suma poate sa obtina un credit?

Fiecare poate sa faca o cerere de credit, virsta de la 18 ani pina la 71 ani si obtii credit de la 1000 pina la 20000 lei. Pentru aceasta accesati site-ul (www.simplucredit.md) si completati o ancheta speciala. Calculatorul de credit va ajuta imediat la recalcularea sumei de rambursare.

Politica de confidentialitate – profisionalism, acesibilitate, amabilitate si transparenta. Comparativ cu alte companii de microfinantare, «SimpluCredit» nu are nici un comision ascuns.

Cum se completeaza cerere de credit si cum achiti?

La «SimpluCredit» primiti banii repede si pe loc. Pentru indeplinirea cererii este necesar doar Buletinul de identitate. Daca completezi o cerere pe site-ul indicat, si dumnevoastra automat beneficiati adaugator de o reducere de 5 %. La oficiul apropiat de dumnevoastra ramiine doar sa semnati contractual de imprumut si sa primiti banii.

Rambursarea creditului poate sa fie totala sau partiala transferind data de achitare. Achitarea se face la toate oficiile «SimpluCredit», filialele BC «MOLDINCONBANK» SA si deasemenea la retelele de terminale «Run Pay».

Împrumut online în Moldova
Credit Rapid
Credit Rapid